Trolls merchandise ⚾

Er du interesseret i at støtte vores klub så kan du herunder læse hvordan du får fat i vores merchandise. Vores forhandler ligger i holland og alt vores klubtøj plus meget mere kan købes via dette link: 
https://baseball.covee.nl/teamuniforms/danish_clubs/herning-trolls 

 

Trøjer:

Spørg venligst Carey vedr. bestilling af trøjer. Nummeret som du ønsker kan allerede være taget af en spiller og eftersom et nummer er reserveret af en aktiv spiller i 3 sæsoner. Ønsker du ikke at spille i trøjen kan du få hvilket som helst nummer imellem 01 - 99.

Kasket:
 
Kasketten er lavet ud fra det enkelte medlems ønsker. Den kan fås som justerbar eller i en specifik størrelse (Flexfix). Man kan også vælge om man vil have nummer og navn på. Mest populære valg er flexfix og så med logo.

Bukser:


Bukserne er grå med eller uden en blå trim ned lags benet, begge dele er acceptabelt. Buksernes model er op til det enkelte medlems preference, dog er knickers ikke tilladt da der kun spilles i langbukser.

Bælter:

Et hvilket som helst bælte vil virke, men vi forslår et rigtigt basebalbælte og farve bør være Marine blå

Sko:
 
Sko med gummi eller plastik pigger
 Sko med metal pigger

Sko er op til hvad det enkelte medlem fortrækker. (Metal pigge er tilladt, men træneren har ikke oplevet at det giver nogen form for fordel i den danske liga) Der foreslås derfor sko med eller uden plastik pigge.

Jakker, Hoodies, shorts t-shirts, sokker og langærmet:
 
Jakke stil 1

 Jakke stil 2

 Hoodie stil 1

 Hoodie stil 2

 Rulkrave trøje

 Shorts

 Langærmet tshirt

 Sokker

 T-shirt

 For T-shirts med logo kontakt Carey

Jakker, Hoodies, shorts t-shirts, sokker og langærmet er efter det enkelte medlems preference, dog så skal tøjet være i marine blå, da det er holdets officielle farve.

Ved spørgsmål eller assistance kan Carey kontaktes.